«НОВЕ ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ» СТАРТУЄ У РЕГІОНАХ. ЛЬВІВ ТА РІВНЕ

Березень 26, 2019 Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно купувати новий збірник рецептур. Він є онлайн, у вільному доступі. Просто завантажте його.

 

Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно витрачати більше грошей. Ціна на нові страви не зміниться.

Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно купувати екзотичні продукти. Ми взяли до уваги лише ті, що зазвичай закуповують для школи.

Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно купувати нове обладнення для їдальні. Ми розробили страви з урахуванням старих духовок та відсутності всього необхідного на кухні. Ми готували за кожним рецептом на кухні звичайної шкільної їдальні та у великих об‘ємах.

Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно звільняти кухарів та шукати нових. Кухарі прекрасні. Вони все вміють готувати. Страви не складні. Нових технік немає: просто нарізати, змішати, запекти.

Щоб змінити шкільне харчування, потрібно просто відкрити наш збірник рецептур та діяти за інструкцією, яку ми вам залишили. Або написати на нашу сторінку, і ми допоможемо.

Зробіть лише декілька кроків, і ви змінете майбутнє своїх дітей та країни, у якій вони живуть.

Ось посилання на наш збірник рецептур для шкільних їдалень: http://cultfood.info
—————
А вже 28.03 відбудеться наступне регіональне зібрання, присвячене нашому проекту. Цього разу у Львові.

29.03 ми будемо у м. Рівне. З тією самою метою. Ми розповімо, як впровадити нове шкільне харчування у школи та про наші подальші плани.

❗️Запрошуємо ЗМІ на прес-конференцію у Львові та Рівному. Для акредитації необхідно відправити заявку на e-mail: [email protected] або зателефонувати за номером +380962939939.