Обласне зібрання в місті Кобеляки, Полтавська область

Квітень 11, 2019 Про те, як ми з командою їздимо містами України та презентуємо наш проект «Нове шкільне харчування» можна знімати ціле шоу. Це як окремий вид мистецтва, от серйозно. Насичено, по-різному, чесно, колоритно. Але справжнє одкровення цієї неділі - місто Кобеляки. Ми такого просто не очікували. Щоб настільки щиро та небайдужо.

 

Ми обрали Кобеляки за двома принципами. По-перше, це одне з найактивніших міст. Там прям бажають готувати для дітей по-новому. По-друге, ми не хочемо загострювати увагу лише на великих містах України. Маленькі містечка теж заслуговують на те, щоб харчуватися краще.

 

Тільки-но презентація закінчилася - посипалися питання. Багато, змістовно. Не заради того, щоб показати опір та недовіру. Напроти - заради того, щоб розібратися та якісно впровадити нове харчування у школах. Дякуємо, Кобеляки. Було круто. Окреме дякуємо голові Полтавської обласної ради Oleksandr Bilenkyi за величезну підтримку нашого проекту.

 

Нагадую. Змінити харчування у своїй школі можна самостійно. Для цього достатньо завантажити наш збірник рецептів та слідувати інструкції, яка є усередині. Головне - домовленість між батьками, директором та головним кухарем.

 

Партнери проекту: Western NIS Enterprise Fund