Підведення підсумків 2018 року

Грудень 31, 2018 Ідеальний час для підведення підсумків 2018-го року.

 

Evgeniy Klopotenko разом з командою Проекту перевиконали поставлені цілі на цей рік. 
Взимку, під час розробки рецептур Збірника, ми провели тестове приготування страв та опитали більше ніж 1500 учнів трьох шкіл Дніпровського району міста Києва. Впродовж весни та літа кухарі, дієтологи, технологи та нутриціологи вичитували кожен рецепт та вносили необхідні зміни. А вже у листопаді, у тестовому режимі, у трьох школах Євген разом зі своїми су-шефами та кухарями ТОВ "ПОНТЕМ.УА" готували по новому двотижневому меню для, в середньому, 1150 учнів кожного дня. Успішні результати всіх тестових заходів підтвердили, що ми йдемо вірним шляхом.

У підтвердження неймовірного обсягу докладених зусиль великої команди Проекту, 20 грудня 2018 року, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачив видала Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, де вказано: "Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах відповідають вимогам безпеки для здоров'я і життя людини і можуть бути використаними за призначенням та можуть бути погодженими (затвердженими)".

Це наша спільна перемога, до якої кожен з Вас вніс свою частку. Дуже дякуємо за постійну підтримку. У наступному, 2019 році,ми почнемо впроваджувати наш вже офіційно затверджений Збірник у школах України. Він, наразі, проходить верстку і невдовзі буде опублікований на цій сторінці та сайті проекту cultfood.info.

Окрема подяка:
Фундації "Ашан для молоді" - за віру в ініціативу та максимальну підтримку на кожному кроці реалізації проекту;
ТОВ "Понтем.уа" - за спільну розробку Збірника, професійні консультації та можливості тестування всіх рецептів на базі шкіл, які Ви обслуговуєте; 
EVERLEGAL - за юридичну підтримку Проекту;
Управління освіти Дніпровського району міста Києва - за спільне бачення та бажання змін у системі шкільного харчування;
Інститут громадського здоров'я імені О.М. Марзєєва НАМНУ і особисто Гуліч Марії Павлівні - за віру в нашу Команду та всебічну допомогу на етапах розробки та затвердження Збірника.

З прийдешнім Новим 2019 роком. Здоров'я Вам та вашим сім'ям.

Смачні зміни продовжуються!