Майстер-клас для учасників проекту "Перспектива 21-3" та учнів школи №180

Червень 26, 2018 Сьогодні Євген Клопотенко, разом з Фундацією "Ашан для Молоді", провів майстер-клас для учнів проекту Перспектива 21-3 та Середньої загальноосвітньої школи №180 в магазині Ашан Радужний.

Так, як попереду літні канікули, школярам було запропоновано разом приготувати дві страви: фруктово-овочевий салат та канапе з грушею. Ці страви не входитимуть у Збірник рецептур, а є прикладом, як можна комбінувати смаки в домашніх умовах. Учні двох шкіл працювали разом за одним столом, повторюючи етапи приготування страв за Євгеном. Таку дружню атмосферу ми давно не відчували, адже весь процес був наповнений позитивом та цікавістю пізнання нового.

В результаті школярі відкрили для себе, що експериментувати з фруктами та овочами можна і це доволі смачно, та ще й корисно. Гостем майстер-класу став Президент комунікацій Ашан Корпорейт Антуан Перно. Він ознайомився, як співпрацюють проекти Фундації, та обговорив з Євгеном Клопотенко майбутні плани співпраці. Дякуємо всім за незабутній день.