Тендер на комплексні послуги з організації та проведення ігрових сесій (м. Фастів)

Липень 10, 2023

ГО «Cult Food» в рамках проекту № UKR/PCA202294/SPD2023266 
“Міжгалузева підтримка соціальних та поведінкових змін серед підлітків та молоді в Україні”  запрошує кваліфіковані організації, підприємців взяти участь у тендері № Т12_10/07/2023 на комплексні послуги з організації та проведення ігрових сесій (м. Фастів):

  • послуги спікера/тренера кухаря ігрових сесій
  • послуги експерта по реквізиту

Усі тендерні пропозиції відправляйте в електронному вигляді на пошту ГО «Cult Food» [email protected]. У темі до листа обов'язково зазначати назву тендера.

Участь в тендері можуть брати фізичні особи, юридичні особи, фізичні особи-підприємці (ФОП). 

Для Фізичних осіб — до заявки додається: скан-копія паспорту, ІНН та резюме, що відповідає суті послуг, щодо яких оголошено тендер. 

Для ФОП — до заявки додається: актуальна виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, витяг з реєстру платників податків/свідоцтво платника єдиного податку, наявний перелік видів діяльності, що відповідають суті послуг, щодо яких оголошено тендер (КВЕДи).

Для юридичних осіб — до заявки додаються реєстраційні документи: скан-копія Статуту, свідоцтва про державну реєстрацію/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, свідоцтва платника ПДВ/витягу з реєстру платників ПДВ та/або свідоцтва/витягу про сплату єдиного податку чи іншого податку відповідно до чинного податкового законодавства, документ, що підтверджує повноваження підписанта.

Необхідна тендерна документація доступна за посиланням.

Склад тендерної пропозиції:
1. Заповнена та підписана форма заявки (оригінал, Додаток 1)
2. Заповнена та підписана цінова пропозиція (оригінал, Додаток 2)
3. Витяг/Виписка з ЄДР (копія)
5. Банківські реквізити у форматі IBAN

Пропозиції на участь у тендері приймаються до 18.00 14 липня 2023 року.