Тендер з надання послуг експерта нутриціолога

Червень 30, 2023

ГО «Cult Food» в рамках проекту № UKR/PCA202294/SPD2023266 
“Міжгалузева підтримка соціальних та поведінкових змін серед підлітків та молоді в Україні”  запрошує кваліфіковані організації, підприємців взяти участь у тендері № Т16_30/06/2023 із надання послуг експерта нутриціолога.

Усі тендерні пропозиції відправляйте в електронному вигляді на пошту ГО «Cult Food» [email protected]. У темі до листа обов'язково зазначати назву тендера.

Участь в тендері можуть брати фізичні особи, юридичні особи, фізичні особи-підприємці (ФОП). 

Вид предмета закупівлі: Послуги.

Назва предмета закупівлі:  Послуги експерта нутриціолога для розробки матеріалів.

Умови розрахунку: післяплата - оплата буде здійснена після факту здійснення надання послуг. Підтвердженням поставки товару буде підписана з обох боків угода, акт виконаних робіт.

Географія діяльності: Україна

Терміни надання послуг: Послуги можуть надаватися в період до травня 2024 року з моменту підписання договору

Об’єм надання послуг:  Об’єм наданих послуг на пряму залежить від результатів проекту, кінцевий строки виконання завдань до травня 2024 року.


Необхідна тендерна документація доступна за посиланням.

До заявки додається
1. Заповнена та підписана форма заявки (оригінал, Додаток 1)
2. Заповнена та підписана цінова пропозиція (оригінал, Додаток 2)
3. Витяг/Виписка з ЄДР (копія)
4. Банківські реквізити у форматі IBAN

Пропозиції на участь у тендері приймаються до 18.00 06 липня 2023 року.


Якщо Заявник не надасть будь-який з нижчезазначених документів, його заявка розглядатиметься тендерним комітетом у межах подальшої оцінки стосовно отримання у майбутньому економічної вигоди від співпраці. Найбільш оптимальна за ціною пропозиція, яка буде відповідати вимогам, буде рекомендована для укладення Договору.

Строк поставки товарів: з дати укладення договору, за результатами проведення процедури закупівлі, та до повного виконання згідно умов договору.

Технічні, фінансові та інші умови проведення конкурсу не є публічною пропозицією укладання угоди. Організація залишає за собою право не розголошувати жодних подробиць оцінювання пропозицій. Організація має право прийняти або відхилити будь-яку пропозицію в будь-який час до підписання договору з постачальником і не несе за це відповідність.

Дякуємо за співпрацю!