Участь у Серпневій (не)конференції 2018 у форматі EdCamp Ukraine для керівників закладів освіти Дніпровського району «Здорові діти – нація щаслива! Натхненне вчительство – нація жива!»

Серпень 29, 2018 По запрошенню Управління освіти Дніпровського району міста Києва, команда проекту "Нове шкільне харчування" прийняла участь у Серпневій (не)конференції 2018 у форматі EdCamp Ukraine для керівників закладів освіти Дніпровського району «Здорові діти – нація щаслива! Натхненне вчительство – нація жива!».

У рамках події, в їдальні НВК "Домінанта", ми розповіли директорам шкіл про наш Проект, основну ідею змін в існуючих рецептурах та показали як буде виглядати обід учня.

Звичайно, було багато питань, в основному про технологію приготування та наявності продуктів на складах операторів ринку. Все змінюється поступово, позитивні результати вже помітні.

Закінчився наш діалог дегустацією меню, до якого увійшли: салат з гарбузом та яблуками, курячі нагетси, полента з соусом песто та індійський чай "масала".

Ми наголошуємо, що наразі Збірник ще не є затвердженим, тому вигляд кожної страви може бути змінений з урахуванням побажань профільного Інституту.

Смачні зміни продовжуються!